Гаджето на топплувецът  Антъни Иванов - Габриела,  е най-обсъжданата абитуриентка

...
Гаджето на топплувецът  Антъни Иванов - Габриела,  е най-обсъжданата абитуриентка
Коментари Харесай

Гаджето на Антъни Иванов с убийствена визия на бала си

Гаджето на топплувецът  Антъни Иванов - Габриела,  е най-обсъжданата абитуриентка във Велико Търново. Причината е секси визията, която хубавицата избра за бала си, видя HotArena.

Половинката на спортиста чества завършването си пременена в алена рокля с голяма цепка. Благодарение на нея се виждат изваяните й с плуване крайници. На левия тя сподели две татуировки - шеговит надпис на бедрото и рисунка на глезена. " Уникална " и " Богиня "   бяха най-често срещаните мнения за визията на Габриела. Самият Антъни също не остана безучастен към визията на половинката си. " Красавицата ми ",  написа той под една от фотосите на Габи от бала и добави няколко сърца. Половинката му приключи  американския лицей „ Аркус ” в Търново.  Това е частна гимназия, в която всички предмети като се изключи часовете по български език се водят на британски.

Габриела е част от 13-ия випуск на учебното заведение. Тя приключи в ексцентричната конюнктура на карантината по време на пандемията от ковид. Последните месеци сходно на всички възпитаници в България и половинката на Антъни учи отдалечено. Заради вируса балът бе отсрочен с няколко седмици.

Докато траеше карантината неразделно до нея беше Антъни. Той се прибра от Америка, където следва и прекара съвсем цялото време в родината с обичаната си. Така двамата посрещнаха дружно и четвърта годишнина от началото на връзката им. Половинката на Иванов също е състезателка по плуване. Двамата се срещат по времето, когато упражняват дружно във Велико Търново. Габриела с извънредно горделивост следи достиженията на Антъни и непрестанно пуска в обществените  мрежи постове с  неговите достижения,  написа „ България Днес ”.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР